Ga naar de inhoud
Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Date(s) - 02/07/2023 - 08/07/2023
Hele dag

Locatie
Vercors (Massif du Vercors)

Categorieën


!! VOLZET !!

Van 2 tot 8 juli 2023 organiseert CTV een treffen in de Vercors (Frankrijk).

De kostprijs voor het treffen is 110 euro p.p. zonder maaltijden. De optie Vol Pension wordt voorzien. Dan kan je genieten van ontbijt met warme drank, broodje voor s middags (zelf samen te stellen) en een uitgebreid avondmaal (zonder drank). Vanzelfsprekend zorgen alle deelnemers zelf voor hun eigen kampeermateriaal en canyoninguitrusting.

Camping: Lac du Marandan,
657 route de Marandan,
38160 St Romans (Frankrijk)
Website: http://www.camping-lac-marandan.com/

Deelname treffen: 110 euro pp. Optie vol pension: 145 euro pp extra

Wie deel wilt nemen aan dit canyontreffen, kan zich nu reeds inschrijven. Opgelet: beperkt aantal plaatsen!

Dit is een treffen pur sang, er worden geen begeleidende monitoren in de canyons voorzien. Monitoren zullen soms wel meegaan, maar niet als lesgever noch als begeleider! Iedereen die deelneemt aan het treffen wordt verwacht 99% zelfstandig canyoneer te zijn.

Uw inschrijving is pas definitief wanneer het inschrijvingsgeld (110 euro / 255 euro p.p.) betaald is op rekening van BE58 0682 4599 7279 (BIC nummer : GKCCBEBB), tav Canyon Team Vlaanderen, met vermelding van uw naam en KBF lidnummer!  Inschrijvingen die niet onmiddellijk betaald worden, worden na 7 dagen geannuleerd. 

Door in te schrijven gaat u akkoord met de algemene voorwaarden, en geeft u aan verzekerd te zijn voor bergsportactiviteiten, waaronder canyoning. Door in te schrijven geeft u ook aan dat u de polis en dekking van uw bergsportverzekering kent. U moet lid zijn van de Klim- en Bergsport Federatie (KBF) om deel te kunnen nemen aan CTV activiteiten! Bij een annulering of wijziging van een inschrijving zullen administratiekosten (zie beschrijving van het event) worden ingehouden. Bij een annulatie binnen de 10 dagen voor het evenement wordt er geen inschrijvingsgeld terugbetaald.

Bookings

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.