Meteen naar de inhoud

Bijscholingen

Naast opleidingen biedt het canyon team vlaanderen (CTV) ook bijscholingen aan. Bijscholingen zijn de ideale gelegenheid om samen jouw canyontechnieken te herhalen of bij te spijkeren. Vanuit het CTV organiseren we op regelmatige basis vrije techniekdagen. Tijdens deze techniekdagen krijg je de kans om de technieken van jouw niveau te herhalen en bij te spijkeren. Naast techniekdagen organiseren we soms ook thematische bijscholingen. Voorbeelden van zo een (thematische) bijscholing zijn: wildwaterzwemmen, EHBO voor canyoneers of bijkomende canyontechnieken. Tijdens zo een bijscholing gaan we dieper in op een bepaald onderwerp in de canyoning. Voor haar monitoren organiseert het CTV tot slot ook jaarlijks een monitorendag. Op deze dag komen onze lesgevers bij elkaar om te brainstormen over de clubvisie en zich ook verder bij te scholen in een centraal thema.

Om deel te nemen aan de opleidingen en bijscholingen is een minimaal opleidingsniveau vereist. De reden hiervoor is dat de bijscholing een herhaling en/of aanvulling is op wat je geleerd hebt tijdens de basisopleidingen.

Is er graag een opleiding/bijscholing die je graag zou volgen maar niet in deze lijst ziet, neem dan gerust contact met ons op.

Datum: 22 oktober 2022
Niveau: CTV Lesgevers
Prijs: Gratis

Datum: Nog te bepalen
Niveau: Opleidingsniveau 2 (Zelfstandig Canyoneer)
Prijs: € 5

Datum: Nog te bepalen
Niveau: Opleidingsniveau 4 (Advanced Canyoneer)
Prijs: € 5