Canyon Team Vlaanderen vzw

Lidmaatschap en algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden om deel te nemen aan een activiteit van Canyon Team Vlaanderen vzw

Om deel te nemen aan een activiteit van Canyon Team Vlaanderen (CTV), moet u lid zijn van KBF (Klim- en Bergsportfederatie) en verzekerd zijn voor bergsportactiviteiten, waaronder canyoning. Door in te schrijven geeft u aan dat u de polis en dekking van uw bergsportverzekering kent. De activiteiten van CTV zijn toegankelijk voor alle KBF-leden. CTV-leden krijgen korting op de activiteiten.

Een inschrijving voor een activiteit is pas geldig als het inschrijvingsgeld betaald is. Deze betaling moet via overschrijving gebeuren op rekeningnummer BE58 0682 4599 7279 (BIC nummer : GKCCBEBB), tav Canyon Team Vlaanderen, met vermelding van uw naam! Inschrijvingen die niet onmiddellijk betaald worden, worden na  7 dagen geannuleerd. Dit kan wijzigen van evenement tot evenement en staat ook telkens op de inschrijvingspagina vermeld.

Bij een annulering of wijziging van een inschrijving zullen administratiekosten worden ingehouden. De administratiekosten bedragen 10% van het inschrijvingsgeld, met een minimum van 10,00 euro. Bij een annulatie binnen de 10 dagen voor het evenement wordt er geen inschrijvingsgeld terugbetaald.

Lid worden

Indien je nog geen verzekering bezit en je wenst je volop te verdiepen in de prachtige wereld van Canyons kan je best rechtstreeks CTV lidmaatschap aanvragen via de KBF (Klim- en Bergsportfederatie) (link: http://www.klimenbergsportfederatie.be/kbf/ledeninfo/lid-worden). CTV is een van de clubs van de KBF. Dit betekent dat je dus als rechtstreeks CTV lid kan deelnemen aan alle CTV activiteiten maar dat je eveneens geniet van alle voordelen van een KBF lidmaatschap zoals bijvoorbeeld een van de beste all-round bergsport verzekeringen die je op de markt kan vinden. Voor meer info hierover lees de voordelen van het KBF lidmaatschap en de uitleg ivm de KBF verzekering.

Hoe lid worden?

Ik ben nog geen lid bij een KBF club:

Ga naar de pagina lid worden op de website van de Klim- en Bergsportfederatie en vul het inschrijvingsformulier in. Bij het invoervak “Kies uw club” kies je Canyon Team Vlaanderen. Als je dit volledige formulier hebt ingevuld klik je op verzenden. U zal dan een email van het KBF secretariaat ontvangen met daarin de nodige gegevens om uw lidgeld te kunnen overschrijven. Eenmaal u dit bedrag heeft overgeschreven verzenden zij uw CTV lidkaart per post. U bent pas verzekerd vanaf het moment dat uw overschrijving gebeurd is, pas dan mag u deelnemen aan de CTV activiteiten. Als CTV-lid krijgt u korting op een aantal activiteiten.

Ik ben lid van een van de clubs van de Klim- en Bergsportfederatie (KBF) en bezit reeds een dekkende canyon verzekering:

Alle KBF leden kunnen deelnemen aan de activiteiten van Canyon Team Vlaanderen. Als lid van CTV krijgt u echter korting op de activiteiten. U kan hoofdlid blijven bij uw eigen KBF club, en toch deelnemen aan de activiteiten van CTV.

Geef een antwoord