Ga naar de inhoud
Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Date(s) - 08/04/2023 - 15/04/2023
Hele dag

Locatie
Alpes-Maritimes

Categorieën


Van 8 tot 15 april 2023 organiseert CTV een treffen in de Alpes-Maritimes (Frankrijk).

Iedere deelnemer zorgt voor eigen verblijf, maar er wordt in groep een gite gehuurd in Saint-Jeannet (Gîtes des Baous). Wie wil kan in deze gite logeren en draagt dan bij aan de kost. De kostprijs voor het treffen is dus nader te bepalen. Alternatief is dat u zelf voor verblijf zorgt (camping, AirBNB, mobilhome, eigen gite,…). De optie Vol Pension wordt niet voorzien.

Wie deel wilt nemen aan dit canyontreffen, kan zich nu reeds inschrijven. Opgelet: beperkt aantal plaatsen!

Dit is een treffen pur sang, er worden geen begeleidende monitoren in de canyons voorzien. Monitoren zullen soms wel meegaan, maar niet als lesgever noch als begeleider! Iedereen die deelneemt aan het treffen wordt verwacht 99% zelfstandig canyoneer te zijn.

Uw inschrijving is pas definitief wanneer het inschrijvingsgeld betaald is op rekening van BE58 0682 4599 7279 (BIC nummer : GKCCBEBB), tav Canyon Team Vlaanderen, met vermelding van uw naam en KBF lidnummer!  Inschrijvingen die niet onmiddellijk betaald worden, worden na 7 dagen geannuleerd. 

Door in te schrijven gaat u akkoord met de algemene voorwaarden, en geeft u aan verzekerd te zijn voor bergsportactiviteiten, waaronder canyoning. Door in te schrijven geeft u ook aan dat u de polis en dekking van uw bergsportverzekering kent. U moet lid zijn van de Klim- en Bergsport Federatie (KBF) om deel te kunnen nemen aan CTV activiteiten! Bij een annulering of wijziging van een inschrijving zullen administratiekosten (zie beschrijving van het event) worden ingehouden. Bij een annulatie binnen de 10 dagen voor het evenement wordt er geen inschrijvingsgeld terugbetaald.

Bookings

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.