Ga naar de inhoud

Opleidingen ZC & AC 2021/2022

~~~~~~~~~~~~

De opleidingen voor 2022 staan open!

~~~~~~~~~~~~

 

In 2020 hebben we vanwege de corona-crisis geen opleiding Zelfstandig Canyoneer en Advanced Canyoneer kunnen geven met CTV. Jammer, maar helaas, maar het is nu eenmaal zo. Ondertussen heeft het bestuur de koppen bij elkaar gestoken (via videoconferentie, uiteraard) en zijn de nieuwe datums voor de opleidingen Zelfstandig Canyoneer en Advanced Canyoneer voor 2021 bekend gemaakt. Op de desbetreffende info-pagina vinden jullie de juiste data terug, onder de hoofding “planning”

De opleidingen bestaan uit een deel lesdagen in België (start eind februari, en loopt tot eind juni). Eind juli gaan we dan naar de Écrins voor een weekje buitenlandstage, waar de cursisten hun kennis in praktijk kunnen omzetten.

De opleiding “Basic Canyoneer” is ook dit jaar op aanvraag. Wij raden cursisten sterk aan om direct voor de opleiding Zelfstandig Canyoneer te gaan, maar als iemand toch liever de BC volgt dan kan dat… gelieve ons dat geval even te contacteren!

De inschrijvingen staan open, u kan zich nu reeds registreren. Vanzelfsprekend is het zo dat dit onder voorbehoud is, want we weten nu nog niet wat de corona-maatregelen in maart of april gaan inhouden. :-/

Canyoning met CTV

Canyoning met CTV in de Écrins