Ga naar de inhoud

Monitorendag en Clubfeest op 27 oktober

Op zondag 27 oktober 2019 organiseert CTV haar jaarlijks clubfeest! Dit is uiteraard bij uitstek een moment om gezellig samen te zijn en bij te praten, maar het is ook het moment bij uitstek om informatie te krijgen over Canyon Team Vlaanderen en onze opleidingen en treffens. Het is dus niet enkel een feestje voor clubleden, maar ook voor alle geinteresseerden die meer willen weten over onze club.

Voormiddag houden we onze jaarlijkse monitorendag, waar we brainstormen over de opleidingen en treffens, en een aantal nieuwe technieken uitproberen.

In de namiddag (vanaf 14u) is het grote publiek dan welkom in Merksem, voor een gezellig samenzijn en meer uitleg over ons aanbod. Van 16u00 tot 18u00 voorzien we spaghetti, en de avond sluiten we af met een spelletjesavond.

Voor de kindjes wordt er een springkasteel voorzien (tussen 14u00 en 19u00).

Om praktische redenen vragen we jullie om vooraf in te schrijven, zodat we weten hoeveel mensen we kunnen verwachten. Het clubfeest kost 5 euro, en in ruil krijg je een drankje en een maaltijd. Als je in 2019 een opleiding Basic, Zelfstandig of Advanced Canyoneer gevolgd hebt, mag je gratis naar het clubfeest komen (wel even inschrijven aub).

Inschrijven kan via de activiteitenpagina van het clubfeest.