Ga naar de inhoud

CTV Treffens 2022

CTV organiseert in 2022 minimaal twee canyontreffens.

Het eerste treffen is in de paasvakantie, en zal doorgaan in de Ain (Frankrijk). De exacte locatie moet nog nader bepaald worden. Afhankelijk van de meteorologische omstandigheden kan er uitgeweken worden naar de Ain of de Jura, en kan er eventueel gekozen worden voor een gîte in plaats van een camping. De prijs van het treffen zal ook op basis van deze beslissing bepaald worden.

Voor de opleiding Basic Canyoneer is er in 2022 de optie om de buitenlandstage te doen tijdens de maand april of in de maand juli. De cursisten hebben de keuze, maar slechts één van de twee buitenlandstages is in de prijs inbegrepen

Specifiek voor de opleiding Zelfstandig Canyoneer is er de optie om deel te nemen aan het treffen tijdens de paasvakantie waar ze onder begeleiding al enige ervaring in de canyon kunnen opdoen.

Het tweede treffen vindt plaats in de eerste week van de zomervakantie, van 2 tot 9 juli 2022 in de Haute-Savoie. Dit treffen valt dus samen met de buitenlandstage van de opleidingen Basic, Zelfstandig en Advanced Canyoneer.