Ga naar de inhoud

Canyontreffen in de Ain


Zaterdag 30 april tot en met 7 mei 2016

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Eind april trekt CTV er weer eens op uit, naar de Ain in het midden van Frankrijk. De Ain (01) is een Frans departement, gelegen in het midden van Frankrijk niet ver van de Alpen. Het heeft ongeveer 600.000 inwoners.

Het departement is genoemd naar de rivier de Ain. Het maakt deel uit van de regio Auvergne-Rhône-Alpes en wordt begrensd door de rivieren de Saône en de Rhône.

Dit jaar verblijven we op: Camping Les 12 Cols in Hauteville-Lompnes, Frankrijk.

http://www.camping-les12cols.fr/

Periode: zaterdag 30 april 2016 tot en met 7 mei 2016.

De kostprijs voor het treffen is 100 euro p.p. zonder maaltijden.

De optie Vol Pension wordt voorzien. Dan kan je genieten van ontbijt met warme drank, broodje voor ”s middags (zelf samen te stellen) en een uitgebreid avondmaal (zonder drank). Vol Pension optie: extra 135 euro pp

Wie deel wilt nemen aan dit canyontreffen, kan zich inschrijven op
http://wordpress.canyonteamvlaanderen.be/events/canyoningtreffen-in-de-ain/

Uw inschrijving is pas definitief wanneer het inschrijvingsgeld (100 euro / 235 euro p.p.) betaald is op rekening van BE58 0682 4599 7279 (BIC nummer : GKCCBEBB), tav Canyon Team Vlaanderen, met vermelding van uw naam!. Inschrijvingen die niet onmiddellijk betaald worden, worden na 7 dagen geannuleerd.

Dit is een treffen pur sang, er worden geen begeleidende monitoren in de canyons voorzien. Monitoren zullen soms wel meegaan, maar niet als lesgever noch als begeleider! Iedereen die deelneemt aan het treffen wordt verwacht 99% zelfstandig canyoneer te zijn.

De camping ligt op ongeveer 800 km rijden vanuit Antwerpen. Wie wil carpoolen, wordt aangeraden onze Facebook pagina in de gaten te houden.
Met sportieve groeten,
namens het bestuur van Canyon Team Vlaanderen vzw,