Ga naar de inhoud

Canyontreffen in België

 

Zaterdag 1 november 2014
Canyontreffen in België

Beste canyoneers (m/v),

Verkenning van de Belgische canyons

In het weekend van zaterdag 24 en zondag 25 januari gaan we de belgische ‘canyons’ verkennen. Er zijn er maar een 4-tal en het niveau is niet te vergelijken met de canyons in Frankrijk/zwitserland/italie/spanje. Beginners (die kunnen rappellen) kunnen mee.

De overnachting gebeurt in een hut van de KBF. de Jan de roeck hut in Rue Abbé Toussaint 19, OVIFAT. Het zal normaal gezien fris zijn en dus voorzie genoeg warme kledij. (bv ctv-pull er zijn er nog in stock!) Een Neopreen-pak zal wenselijk zijn, tevens is er geen garantie dat de canyons uberhaupt toegankelijk zijn (bv door sneeuw, ijzel, crue?)

Voorlopige kostprijs is 15euro voor de twee dagen voor gebruik hut, eten zit hier niet in.

Verdere details volgen nog.

meer info over de hut: De hut kan aan een 40-tal gasten onderdak verlenen, die gebruik kunnen maken van de bar, de eetzaal en de trekkerskeuken. Je slaapt op de grond in een grote slaapzaal, hier dien je bij het inpakken dus rekening mee te houden (slaapzak, matje, …). De hut beschikt over alle sanitair (douches, toiletten, …), je kan er zelf koken op het gasvuur en ze is natuurlijk verwarmd.

Vermits we waarschijnlijk niet alleen zullen zitten zou ik willen vragen dat julllie je houden aan het reglement Ook al blijf je niet slapen, en kom je gewoon in de loop van de dag binnen in de hut, dan wordt verwacht dat je de bijdrage betaalt. (zie ook reglement!)

Drank kan ter plaatse aangekocht worden:

  • Water-cola-tonic: 1,4 EUR
  • Pils: 1,4 EUR
  • Hoegaarden- borrel-jenever: 1,6 EUR
  • Porto: 1,9 EUR
  • Ciney-Chimay-Leffe: 2,2 EUR
  • Duvel- Rochefort: 2,4 EUR
  • Fles wijn: 7 EUR