Canyon Team Vlaanderen vzw

De Grote Sprong 2015

Verantwoordelijke opleiding:inschrijfbutton
Daniel Buvens – daniel.buvens@canyonteamvlaanderen.be
+32 497 57 17 52

Locatie: zwembad De Tongelreep, Eindhoven (Nederland)

Opgelet: dit evenement gaat pas door vanaf 20 deelnemers!
Het
minimum aantal deelnemers is in orde, dit evenement gaat door.

Bij een annulering of wijziging van een inschrijving zullen 10 euro administratiekosten worden ingehouden. Bij een annulatie binnen de 10 dagen voor het evenement wordt er geen inschrijvingsgeld terugbetaald.

Een inschrijving voor een activiteit is pas geldig als het inschrijvingsgeld betaald is. Deze betaling moet via overschrijving gebeuren op rekeningnummer BE58 0682 4599 7279 (BIC nummer : GKCCBEBB), tav Canyon Team Vlaanderen, met vermelding van uw naam en het evenement waarvoor u inschrijft!

Inschrijvingen die niet onmiddellijk betaald worden, worden na 7 dagen geannuleerd.

Inbegrepen: informatie, begeleiding, gebruik infrastructuur

Niet inbegrepen: vervoer van/naar Eindhoven

Op zaterdag 28 november trekt CTV naar het hoge noorden, meer bepaald naar Eindhoven (NL), om er in de namiddag een uurtje of twee te gaan springen…

Rappellen, touwtechnieken, stijgen, dalen, ombouwen, installaties maken, knopen,… Dat soort technieken kunnen we veel en vaak oefenen, en voor het wildwaterzwemmen trekken we één of twee keer per jaar naar Arras…

Het enige dat dus ontbreekt is leren springen! En daarvoor trekken we dit jaar naar Eindhoven, om daar twee uur onze sprongtechnieken te oefenen en wat acrobatie doen (voor de durvers) onder het toeziend oog van Jerry Lefebvre – voormalig Belgisch kampioen schoonspringen. Dit is de ideale gelegenheid om fatsoenlijk te leren springen, en los daarvan is het sowieso fun!

Benieuwd hoe het er in 2014 aan toe ging? Check out da fimpke!

 

Wat heb je nodig?

Gewone zwemkledij. Het is niet nodig om canyonuitrusting mee te nemen…

Kostprijs is 20 euro per persoon, fun inbegrepen. Inschrijven kan via deze pagina.

 

Geef een antwoord